Parohia avea doua biserici ortodoxe, in ambele slujind alternativ Cristian Pomohaci. Pana in 15 august 2006, cand in urma unui incendiu devastator, biserica din Veta, construita in mare parte din lemn, a ars pana la temelii. 

Asa arata biserica dupa ce a ars

De atunci, Cristian Pomohaci a tinut slujbele doar in biserica din Mosuni, pe care a modernizat-o si a marit-o, in acelasi timp cu reconstructia lacasului de cult ars.
De asemenea, conform site-urilor crestine, langa biserica din Mosuni, fostul parinte a construit o anexa in care “sta de vorba cu credinciosii”. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me- wowbiz.ro

Citeste si: Discuție misterioasă a lui Putin cu Gherasimov. Kremlinul a difuzat un clip video misterios, fără sunet, cu dictatorul rus- antena3.ro

Biserica din Mosuni se ridica mandra in mijlocul satului

De mai bine de 30 de zile, Cristian Pomohaci a fost oprit de la slujire, iar vinerea trecuta, Arhiepiscopia din Alba Iulia a anuntat decizia de caterisire a lui, adica de scoatere din randul preotimii.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si