Ieri, Magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au decis sa il elibereze conditionat pe Cristi Borcea. Dupa patru ani si patru luni petrecuti dupa gratii, omul de afaceri a fost lasat, in sfarsit, sa plece acasa.

Cristi Borcea a facut dezvaluiri socante din puscarie! “Nimanui nu i-as dori sa ajunga sa mearga la toaleta batand cu sticla de plastic in usa”

Perioada de detentie a fost una groaznica pentru omul de afaceri, iar el chiar nu s-a sfiit sa spuna acest lucru. Intr-un interviu exclusiv acordat site-ului stirilekanald.ro, Borcea a povestit, printre altele, cat de greu i-a fost sa scape de… “vietuitoarele” din inchisoare!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede- wowbiz.ro

Citeste si: Camere de viteză, montate pe autostrăzi. Cum vor primi șoferii români amenzile rutiere. Ministrul Transporturilor: „Eu am pățit”- antena3.ro

De altfel, Cristi Borcea a facut dezvaluiri socante din puscarie care ar putea zgudui pe oricine.

Mi-a fost foarte greu sa fiu privat de libertate. Va spun cu mana pe inima, a fost o perioada care sigur va lasa urme pentru toata viata.

Imi doresc sa ma recuperez pentru familie, pentru copii, dar nimanui nu i-as dori sa treaca prin ce am trecut eu, sa ajunga de pilda sa mearga la toaleta batand cu sticla de plastic in usa, sa fuga sobolanii! E cumplit! Este un sentiment ca totul se termina pentru tine si cosmarul te urmareste la fiecare pas. ”,  a spus omul de afaceri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si