Mariana Oprea, poreclita “Tedy” de prieteni, a supravietuit infernului de la Colectiv, desi arsurile i-au afectat o mare parte a corpului. Revoltata de dezvaluire care arata coruptia din sistemul medical, “Tedy” a decis sa posteze mai multe fotografii care o infatiseaza la cateva zile dupa tragedie, cand avea carne vie peste tot.

Ea a mai publicat poze dupa Colectiv, cu degetele sale amputate sau cu craniul ars, dar ultimile sale fotografii sunt socante, mai ales cea care o arata inconstienta, cu un tub in gura, si dezvaluie suferinta prin care a trecut.
“Aceste imagini va pot tulbura emotional… Nu doctorii, ci coruptia m-a lasat fara maini, ca pe un hot pe care il prinzi la furat, asta mi-a fost rasplata pentru toti acei ani in care am inchis ochii la nedreptatile din jur, spunandu-mi ca nu am ce sa fac, tot ce-mi ramane de facut este sa imi vad de drum cat mai departe de lucrurile astea. Nu am stiut ca si eu contez si eu pot schimba ceva, as fi vrut sa fi luat atitudine mai devreme... Nu trebuie sa faci nimic sa ajungi asa, e suficient doar sa intorci capul in directia cealalta si soarta ti se poate schimba iremediabil”, a comentat Tedy.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si