Imaginile socante cu rozatoarea printre prajituri au starnit valuri de furie pe internet. Iar cand le-au vazut comisarii ANPC au mers glont la cofetaria din cartierul Militari. Nu au mai gasit ce-I drept sobolanul, dar au decis sa puna lacatul timp de 6 luni si sa ii amendeze pe patroni cu 10 mii de lei.

„La data si ora controlului s-a constatat ca societatea cu care exista contract de dezinsectie, dezinfectie si deratizare a realizat in data de 15.05.2016

doar dezinsectia.[...] materia prima folosita (margarina) era depozitata necorespunzator, la temperatura mediului ambiant”, au constatat reprezetantii ANPC.

Ingrijorator mai este si faptul ca pe rafturile cofetariei inspectorii au gasit produse semi-preparate si prajituri fara data de valabilitate. Masurile pe care autoritatile le-au luat par fi insuficiente pentru administratorii societatii care astazi au redeschis usile cofetariei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Imaginile sunt filmate cu o camera ascunsa, astazi la orele pranzului. Doar pe o parte din ferestrele cofetariei sunt lipite hartii de culoare alba. La geam insa, clientii cumpara de zor. Pe usa, un afis ne informeaza ca este deschis.

Intram!

Am revenit cu o camera de filmat si am incercat sa discutam cu vanzatoarele de ce activitatea continua. Ni s-a interzis sa mai filmam chiar si in conditiile in care subiectul este de interes public.

Culmea este ca in timp ce la geam se vindea de zor, in control sosisera a doua oara comisarii ANPC. De data aceasta spatiul a fost sigilat!

Reprezentanii ANPC sustin ca in plus fata de masurile aplicate deja in cazul administratorilor cofetariei, banii care au fost incasati astazi, se vor duce la bugetul statului.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si