Zeci de persoane, femei, barbati si tineri, au iesit in strada si au facut razboi la Targu Neamt. Este vorba despre doua clanuri de romi, care, extrem de violenti, au distrus tot ce le-a iestit in cale, inarmati cu topoare, bate, rangi, coase si alte obiecte. Clanurile din cartierul Tabacari si din cartierul Vanatori- Neamt, au avut ceva de impartit, dar nu au tinut cont ca sunt in plina strada, intre localnici si trecatori care nu au nicio vina.

Imaginile inregistrate sunt socante!

Pe strada Radu-Teoharie, in campul de lupta, a ajuns initial un singur politist, care a tras un foc de avertisment, insa nimeni nu l-a bagat in seama. In incercarea lui de a opri macelul, politistul era sa se aleaga cu capul spart de la o ranga. Nu dupa mult timp, au venit si alti politisti, care au facut fata cu greu razboiului declansat de romi. Un politist a fost foarte aproape sa fie lovit cu toporul, iar martorii spun ca s-au tras mai multe focuri de arma. Scenele de o violenta extrema s-au desfasurat in vazul oamenilor care locuiesc in zona, care urmareau socati, de la ferestre, ce se intampla in fata scarilor lor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Dupa aproximativ 30 de minute, politistii au reusit sa opreasca razboiul, insa liderii politistilor au tras un semnal de alarma privitor la faptul ca patrulele de Politie si Ordine publica sunt subdimensionate si slab echipate, ceea ce ii face pe infractori sa nu aibe nicio frica de oamenii legii.

Ioan Canarau, liderul Sindicatului Politistilor "Europol", filiala Neamt, considera ca macelul in plina

strada dintre cele doua grupuri de interlopi de etnie rroma este efectul la care s-a ajuns din vina politicienilor si a „slugilor lor politice din Politia Romana”. Canarau a spus ca cei 3 politisti care au intervenit (initial unul, de la ordine Publica si apoi doi, de pe un MCV de la Politia Rutiera, dupa cum se vede pe filmari) in mijlocul scandalului sunt adevarati eroi. „Asta se intampla cand managerii platiti, nemeritat, cu salarii de excelenta, orbiti de puterea functiei si paralizati de frica pierderii privilegiilor uita ce au jurat! Le amintesc ca au jurat ca nu vor precupeti niciun efort pentru a asigura siguranta cetatenilor pe strazi si pentru a le pazi spatele politistilor din subordine. Dar, undeva pe traseu, juramantul s-a diluat iar politistii sunt sacrificati, sunt trimisi carne de tun in fata infractorilor, in mijlocul luptelor de strada! Asa e in tot judetul, cate o singura patrula de politie intr-un schimb de 8 ore, in municipii sau orase. Cine-i vinovat ca intr-un oras ca Tg Neamt clanurile interlope isi permit sa organizeze razboaie in plina strada? Vina-i impartita intre parlamentari, guvernanti si slugile lor politice din Politia Romana! Va fi tras cineva la raspundere vreodata? Personal, ma indoiesc!”, a declarat Canarau pentru Vestea.

Ioan Canarau a atras atentia in numeroase randuri ca patrulele de ordine publica din orasele si municipiile din judetul Neamt sunt subdimensionate ajungandu-se ca inclusiv la Piatra Neamt sau Roman sa fie o singura patrula de serviciu pe un schimb.

De asemenea, liderul sindical a precizat ca, in ciuda multor runde de angajari, inclusiv din sursa externa, pentru Ordine Publica, de multe ori unii din proaspetii politisti sau politiste sunt transferati la munca de birou.

Citeste si: Dialogul dintre Patrick și Gagea. Concurentul nu poate trăi cu gândul că fosta lui iubită are ochi și pentru Patrick: „Dacă ea se folosește de mine ca să te reaprindă pe tine?”- kfetele.ro

Citeste si: Confesiunea cutremurătoare a mamei fetei ucise de iubit într-un hotel din București: "Mi-am văzut copilul meu tăiat, mort, într-un hal fără de hal"- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si