După ce pe parcursul ultimului an, 1.000 de primari din România şi Republica Moldova au perfectat acorduri de înfrăţire şi 450 de licee din dreapta Prutului au stabilit parteneriate cu 450 de licee din stânga Prutului, a venit rândul înfrăţirii populaţiei din România şi Republica Moldova. Organizatorii estimează realizarea anul acesta a 100.000 de înfrăţiri între cetăţenii celor două state, materializate prin vizite reciproce.
"Cel mai bun plan de vacanţă este acela în care mergi să îţi vezi fraţii pe care nu i-ai cunoscut decât din manualele de istorie, în care călătoreşti la mare
şi la munte, în care vizitezi gospodării cu oameni harnici şi primitori. Azi este momentul să ne reîntregim familia şi cercul de prieteni, să dăm mână cu mână peste Prut, trecându-l cu încrederea că mâine ne vom regăsi în interiorul unui stat puternic şi stabil. Azi este momentul să înfrăţim om cu om", a declarat George Simion, preşedintele Platformei Unioniste Acţiunea 2012.

După ce pe parcursul ultimului an, 1.000 de primari din România şi Republica Moldova au perfectat acorduri de înfrăţire şi 450 de licee din dreapta Prutului au stabilit parteneriate cu 450 de licee din stânga Prutului, a venit rândul înfrăţirii populaţiei din România şi Republica Moldova.

Organizatorii estimează realizarea anul acesta a 100.000 de înfrăţiri între cetăţenii celor două state, materializate prin vizite reciproce.

"Cel mai bun plan de vacanţă este acela în care mergi să îţi vezi fraţii pe care nu i-ai cunoscut decât din manualele de istorie, în care călătoreşti la mare şi la munte, în care vizitezi gospodării cu oameni

harnici şi primitori.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Azi este momentul să ne reîntregim familia şi cercul de prieteni, să dăm mână cu mână peste Prut, trecându-l cu încrederea că mâine ne vom regăsi în interiorul unui stat puternic şi stabil.

Azi este momentul să înfrăţim om cu om", a declarat George Simion, preşedintele Platformei Unioniste Acţiunea 2012, scrie mediafax.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si