Stela Popescu a incetat din viata joi, 23 noiembrie 2017, la varsta de 81 de ani. Regretata artista a fost gasita decedata in holul resedintei sale din capitala si, potrivit declaratiilor medicilor SMURD aceasta ar fi suferit un stop cardiorespirator.

Citeste si: "Mi se pare incredibil ca nimeni nu a inteles ca incepuse sa moara acolo, in fata lor!" Oana Pellea, despre ultima aparitie a Stelei Popescu

Cu doar doua zile inainte de a pleca dintre noi, Stela Popescu a fost prezenta la o gala in cadrul careia a urcat pe scena pentru a-i fi inmanat premiul pentru intreaga cariera.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Starea de sanatate a actritei era vizbil afectata- a avut un discurs incoerent, era foarte agitata, expresia fetei era nefireasca, iar la un moment dat chiar a scapat premiul din mana fara a sesiza acest lucru. ”Mai bine ma duceam acasa decat sa ma vedeti in halul asta“, a spus ea la un moment dat.

Psiholog de profesie, mama prezentatoarei TV Simona Gheorghe, a urmarit ultima aparitie a Stelei Popescu din cadrul galei si a declarat ca:  "Probabil tocmai făcuse un spasm cerebral si ca, daca intervenea cineva atunci, putea fi salvata."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si