De piatra sa fii, sa nu te revolti in fata cruzimii: sarmanele pisici au blana arsa si sunt pline de rani!

"In momentul in care un om este violent fata de animale, aceeasi atitudine o are si fata de oameni."

10 feline au fost mutilate, cel mai probabil, cu apa clocotita de un om fara suflet. Acelasi monstru le-a aruncat pe bietele animale in spatele unui bloc, unde au fost gasite de-o femeie.
 

Petrica Dumitrescu: Nu stiu exact ce a fost aruncat pe ele, dar in orice caz, o substanta, destul de concentrata care pur si simplu le-a adus in aceasta stare.

Au rani pe spate si sunt tare speriate, dar vor supravietui! Medicul veterinar le-a ingrijit ranile.

Cornel Gingarasu- medic veterinar: Cateva zile este refacerea primara, cu tratament antiinflamator, apoi refacerea si epitelizarea. Insa acolo, va ramane pe zona respectiva, pentru ca leziunea este profunda, nu va mai creste par.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cel sau cea care a dat dovada de cruzime nu e de gasit.  Reprezentantii unei asociatii pentru protectia animalelor si femeia care a gasit pisicile ranite vor depune plangere la Politie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si