Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - 11 bătrâni, majoritatea cu dizabilități, au fost ascunși într-un șantier

Peste 10 bătrâni au fost găsiți azi-noapte de polițiști într-o clădire în construcție. Fuseseră ascunși în urma scandalului căminelor groazei.

Redactia Stirile Kanal D,

11 bătrâni, majoritatea cu dizabilități, au fost ascunse într-un șantier

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Cele 11 persoane vârstnice, multe dintre ele cu dizabilități, au fost găsite de polițiști azi-noapte înt-un imobil, aflat în construcție, din localitatea Tunari. Vorbim practic despre un șantier. Din primele informații, bătrânii ar fi fost aduși aici dintr-un cămin din București tocmai pentru a fi ascunși de ochii autorităților și din ceea ce spun sursele ei ar fi fost cărați cu cearșaful în urmă cu două zile, atunci când au fost anunțate acele controale la căminele din toată țara.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Totul ar fi pornit, de altfel, de la un aparținător al unuia dintre acei bătrâni care s-a îngrijorat că nu mai știe nimic despre acesta. Cele 11 persoane au fost ridicate de către autorități de acolo și urmează să fie duse în centre specializate.”, transmite Gabriela Ghizel, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI