In perioada 14-17 septembrie, politistii au depistat in Bototosani 11 persoane, cetateni straini, care nu si-au putut justifica prezenta. Politistii de frontiera din Botosani, impreuna cu politistii din cadrul Politiei Botosani, dar si politistii din cadrul Biroului pentru Imigrari, asistati de jandarmi, au declansat actiunea pe linia de prevenire si combatere a migratiei ilegale. Cei 11 cetateni straini depistati au fost condusi la sediul Politiei de frontiera, pentru cercetari.

Potrivit purtatorului de cuvant al S.T.P.F. Botosani, subcomisar de politie Minodora Racnea, "in urma verificarilor efectuate, politistii de frontiera au stabilit ca persoanele in cauza sunt cetateni din Bangladesh si Pakistan, cu varste cuprinse intre 17 si 37 de ani, si au incercat sa intre ilegal in Romania cu scopul de a ajunge intr-un stat din Spatiul Schengen".

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

sursa: botosani.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si