Primele date arată că autocarul era din Polonia, iar șoferul ar fi adormit la volan.
Poliția spune că cel puțin 11 persoane și-au pierdut viața, iar 34 sunt rănite.

Incidentul s-a produs în nordul Croației, sâmbătă dimineață.

Citeste si: Un autocar românesc a fost implicat într-un grav accident rutier. Bilanțul victimelor: patru morți şi nouă răniţi

Televiziunea de stat din Croația a anunțat că cele 34 de persoane sunt în stare gravă, iar accidentul s-ar fi produs din cauză că șoferul ar fi adormit la volan.

Citeste si: Un bărbat care se afla la o petrecere a căzut de la etajul 3

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Accidentul a avut loc la ora locală 5:40, la aproximativ 50 de kilometri nord de Zagreb. Purtătorul de cuvânt al Ministerului polonez de Externe a declarat că nu deține foarte multe informații cu privire la acest accident.

Un autocar românesc a fost implicat într-un accident

Un alt accident grav a avut loc în această dimineață, în Bulgaria. Patru persoane au decedat, iar nouă sunt rănite grav.

Accidentul s-a petrecut în apropiere de Veliko Tarnovo.

Evenimentul rutier  a avut loc între un autocar înmatriculat în România şi o mașină din Olanda, în jurul orei 2.00. Tragedia s-a petrecut pe tronsonul dintre satele Kutsina şi Polikraishte, potrivit nova.bg.

Citește si:  Un muncitor din Olt a murit strivit de țevi metalice, la o fabrică

„Am trimis o echipă de evaluare care a ajuns la 10.50

pentru cei 5 pacienţi. Am trimis un elicopter a prelua un pacient şi se va întoarce pentru a transporta un al doilea rănit.

Au fost pregătite şi urmează să decoleze alte trei elicoptere din Craiova, Galaţi şi Constanţa. Vor prelua câte un rănit român, pentru a-l aduce pentru tratament sau continuarea evaluării medicale. Toţi vor veni la Spitalul Floreasca, care a fost înştiinţat şi este pregătit să îi primească”, a precizat şeful DSU, Raed Arafat, într-o intervenţie telefonică, sâmbătă la Digi 24. 

Citeste si: Accident grav pe DN1, aproape de Câmpina

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si