Primul accident a avut loc in jurul orei 15.30, pe DN 3, in localitatea Murfatlar. Doua autoturisme, un BMW si o Dacie Logan, au fost implicate. soferinta autoturismului BMW a fost diagnosticata cu traumatism cranio-cerebral si hematom subcutanat, iar soferul Loganului a acuzat un traumatism cranian si cefalee.

La spital au mai ajuns doi copii din Dacia Logan, un baiat de opt luni si o fetita de doi ani si jumatate, impreuna cu mama lor, mai precizeaza news.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Un al doilea accident a avut loc dupa aproximativ o ora, tot pe DN3, intre localitatile Murfatlar si Ciocarlia de Sus. Doua autoturisme au fost implicate. Un echipaj de descarcerare a intervenit la fata locului pentru scoaterea soferului uneia dintre masini, care avea picioarele prinse sub bordul autoturismului.

La spital au ajuns o femeie de 68 de ani, soferul ramas incarcerat, un copil de patru ani si doua femei, toti pasageri intr-un singur autoturism, dar si soferul din cealalta masina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si