Close sidebar
Close sidebar

11 persoane au fost ranite, printre care trei copii, in urma a doua accidente produse la o ora distanta in Constanta

Unsprezece persoane, intre care si trei copii, au fost ranite in doua accidente produse in Constanta la un interval de o ora, informeaza news.ro.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Primul accident a avut loc in jurul orei 15.30, pe DN 3, in localitatea Murfatlar. Doua autoturisme, un BMW si o Dacie Logan, au fost implicate. soferinta autoturismului BMW a fost diagnosticata cu traumatism cranio-cerebral si hematom subcutanat, iar soferul Loganului a acuzat un traumatism cranian si cefalee.

La spital au mai ajuns doi copii din Dacia Logan, un baiat de opt luni si o fetita de doi ani si jumatate, impreuna cu mama lor, mai precizeaza news.ro.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Un al doilea accident a avut loc dupa aproximativ o ora, tot pe DN3, intre localitatile Murfatlar si Ciocarlia de Sus. Doua autoturisme au fost implicate. Un echipaj de descarcerare a intervenit la fata locului pentru scoaterea soferului uneia dintre masini, care avea picioarele prinse sub bordul autoturismului.

La spital au ajuns o femeie de 68 de ani, soferul ramas incarcerat, un copil de patru ani si doua femei, toti pasageri intr-un singur autoturism, dar si soferul din cealalta masina.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI