Close sidebar
Close sidebar

11 persoane au murit, iar alte 75 au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit intr-un hotel

Autoritatile pakistaneze au anuntat luni dimineata ca cel putin 11 persoane si-au pierdut viata, iar alte 57 au fost ranite, dupa ce un incendiu devastator a izbucnit la bucataria unui hotel de patru stele din metropola Karach. Printre persoanele gazduite in hotelul Regeant Plaza se numarau si doi jucatori internationali de crichet, Sohaib Maqsood si Hammad Azam, transmite Reuters.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incendiul a izbuncit in timp ce mai multi clienti dormeau, iar iesirile de urgenta s-au supraglomerat din cauza lipsei detectoarelor de fum.

"Hotelul nu avea niciun sistem de stingere a incendiilor si niciun plan de evacuarea a persoanelor. Nici macar nu exista o alarma de incendiu", a declarat primarul metropolei Karachi.

Victimele sustin ca nu au primit niciun ajutor din partea autoritatilor si au fost nevoite sa realizeze frânghii din asternuturi pentru a evacua etajele superioare.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Cei mai multi raniti au inhalat gaze toxice, in vreme ce altii au suferit fracturi sau taietui adânci in timpul evacuarii.

Autoritatile locale au precizat ca printre persoanele decedate in incendiu se numara patru femei si sapte barbati.
Primarul Waseem Akhtar a declarat nu este cunoscuta pâna in acest moment sursa incendiului.

Multe cladiri pakistaneze au standarde de siguranta extrem de reduse, in vreme ce pompierii sunt adeseori echipati in mod neadecvat.

Se pare ca flacarile au fost stinse in jurul orei locale 9.30 (6.30 ora României). in acest moment nu este clar daca printre victime se numara si turisti straini.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI