Mai exact, este vorba despre 48 de bărbați și 64 de femei cu vârste cuprinse între 0 și peste 80 de ani din Capitală și alte 19 județe. 11 persoane au istoric de călătorie în Marea Britanie, Italia, Franța, Tanzania, Bulgaria, SUA și Austria. Dintre cele 112 cazuri înregistrate, 37 sunt nevaccinate anti-COVID 19.

Probele au fost lucrate în laboratoarele INBI Matei Balș și INCDMM Cantacuzino. Numărul cazurilor de infectare confirmate la nivel național cu varianta Omicron se ridică la 295.

Citeste si: Pentru a stimula vaccinarea cu doza booster, Germania înăspreşte restricţiile

Azi au fost înregistrate 5.922 de cazuri COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat astăzi că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 5.922 de cazuri COVID-19 în România.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În total, până vineri, au fost înregistrate 1.833.789 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 13.317 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.756.361 de pacienți au fost declarați vindecați.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 327 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până vineri, 58.971 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au murit.

Citeste si: Un medic de 46 de ani a murit de suprasolicitare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si