Close sidebar
Close sidebar

12 persoane, implicate intr-un accident pe autostrada Timisoara-Lugoj. O persoana a fost dusa de urgenta la spital

Traficul rutier a fost reluat pe autostrada Timisoara- Lugoj, dupa ce, joi dimineata, un microbuz si un autoturism s-au ciocnit. Politistii spun ca soferul microbuzului, un cetatean bulgar, a lovit din spate un autoturism, barbatul fiind ranit si transportat la spital.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit politistilor, soferul bulgar al unui microbuz care circula pe autostrada Timisoara- Lugoj a lovit din spate un autoturism care circula regulamentar pe aceeasi banda de mers.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In accident au fost implicate 12 persoane, majoritatea pasageri in microbuz, insa doar soferul microbuzului a fost ranit, fiind preluat de o ambulanta si transportat la spital, la Timisoara.

Politistii urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care a avut loc accidentul rutier, mai ales ca cetateanul bulgar vorbeste doar limba sa natala.

 

Sursa FOTO: ISU Timis

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI