Close sidebar
Close sidebar

12 refugiați ucraineni, dispăruți în România, după ce ar fi trecut ilegal granița

12 refugiați ucraineni sunt căutați de jandarmi în munți, la mare atitudine, între România și Ucraina. Aceștia au trecut granița ilegal.

Diana Puiu,

12 refugiați ucraineni, dispăruți în România, după ce ar fi trecut ilegal granița

[Sursa foto: ebihoreanul.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

12 refugiați din Ucraina sunt de negăsit, după ce au trecut granița ilegal în România. Aceștia sunt căutați prin munte, pe vârful Pop Ivan, situat la 1900 m atitudine. Autoritățile au fost informate noaptea trecută, după ce rudele lor ar fi sunat la 112 când au văzut că aceștia sunt de negăsit.

Citeste si: VIDEO- Migranții care au ucis un tânăr în centrul Timișoarei, căutați

O femeia care a intrat în țară prin punctul de la Sighetul Marmației, a sunat în jurul orei 1:30 la 112, spunând că soțul ei dar și fiul lor major vor trece granița în România ilegal, prin Munții Maramureșului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În zonă a fost trimis și un elicopter SMURD, dar nu a putut survola din cauza ceții.

Citeste si: Un ucrainean în vârstă de 37 de ani a fost prins în timp ce încerca să treacă granița ilegal. Bărbatul se ascundea într-o cutie de jucării

Mai mulți bărbați au încercat să treacă ilegal granița 

Cu toate că autoritățile din Ucraina le-a impus bărbaților să rămână în țară ca să-și protrejeze meleagurile, mulți dintre aceștia încearcă prin orice modlitate să iasă din ţară alături de familiile lor.

Citeste si: Refugiatii si-a facut tabara improvizata la marginea Timisoarei

Este şi cazul unui bărbat care a fost prins în timp ce încerca să treacă graniţa în Republica Moldova, într-o cutie de jucării, pe bancheta din spate a unei maşinii.

Printre pachete de scutece pentru bebeluşi şi alte lucruri personale, la un control al autorităţilor dintr-o cutie colorată cu capac răsare un ucrainean în vârstă de 37 de ani. Acesta le-a spus controlorilor că intrat în cutie pentru că nu era lăst să isă din ţară.

Citeste si: Politistii de frontiera din Constanta au prins noua cetateni irakieni si sirieni care au trecut ilegal granita!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI