Supărarea și alcoolul i-au luat mințile unui bărbat din comuna Andreiașu de Jos, județul Vrancea. Bărbatul este acum cercetat de polițiști după ce și-a incendiat propria locuință.

Incidentul a avut loc miercuri seară, atunci când au fost sesizate autoritățile cu privire la incendiul pe care individul l-a provocat. Chiar dacă pompierii au intervenit, casa s-a făcut scrum. Flăcările au afectat și o proprietate învecinată.

Citește și: VIDEO Un azil de bătrâni din localitatea Poarta Albă, în pericol din cauza unui incendiu de vegetație. Ce au transmis autoritățile

incendiu, barbat beat, vrancea

Bărbatul este acum cercetat de polițiști 

Supărat pe partenera de viață, cu care a avut o dispută la telefon, individul nu a mai ținut cont de nimic și și-a transformat propria casă într-o torță. Cealaltă locuința care a fost afectată de incendiu aparține tatălui bărbatului, iar din estimările făcute până în acest moment, se pare că pagubele se ridică la aproximativ 125 de mii de lei. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul în care o turistă este înghițită de o groapă adâncă de 8 metri. Salvatorii i-au găsit doar pantofii- antena3.ro

După ce a pornit focul, bărbatul a plecat de la locul incendiului, dar a fost găsit în scurt timp de oamenii legii, care fac în continuare cercetări în acest caz.

„La data de 17 iulie 2024, ora 19.55, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către o femeie cu privire la faptul că, în comuna Andreiașu de Jos, sat Arșița, s-a produs un incendiu la locuința unui bărbat din același sat.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, la data de 17 iulie 2024, în jurul orei 19:45, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții telefonice contradictorii cu soția sa, bărbatul ar fi provocat incendierea imobilului, proprietatea acestuia, care a fost distrus în totalitate.

Incendiul s-a extins și la locuința tatălui celui în cauză, fiind afectat acoperișul și o cameră de locuit, valoarea totală estimată a prejudiciului fiind de 125.000 de lei. Focul a fost stins de către pompierii din cadrul ISU Vrancea și reprezentanții SVSU Odobești.

Bărbatul în cauză a plecat de la locul incendiului, însă a fost identificat la scurt timp de polițiști. Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Vrancea.

Citește și: VIDEO Cățeluș uitat în mașină, în caniculă, salvat în ultimul moment. Poliția animalelor trage un semnal de alarmă

incendiu, barbat beat, vrancea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si