Caz șocant într-o familie din Bacău. Un bărbat de 57 de ani și-a ucis soția și a stat cu cadavrul acesteia în casă până a intrat în putrefacție.
Tribunalul Bacău l-a condamnat la 13 ani de închisoare, iar bărbatul este obligat să plătească 20.000 de lei daune materiale, precum și 10.000 de euro daune morale unei victime.

Citește și: Un bărbat și-a tăiat fosta iubită în mai multe bucăți

Potrivit detaliilor din anchetă, bărbatul obișnuia să consume alcoo l împreună cu soția sa, o femeie de 46 de ani, iar pe fondul consumului de alcool au ajuns să se certe. Incidentul a avut loc pe data de 4 aprilie, când femeia a fost lovită de mai multe ori în zona capului.

Citește și: O femeie din Pantelimon a murit după ce a fost înjunghiată de soțul ei. Băiețelul ei a sunat la 112

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urma loviturilor primite, victima a fost transportată la spital, dar a refuzat să depună plângere și nici nu a acceptat un ordin de protecție împotriva bărbatului.

Citește și: Descoperire macabră în Hunedoara: cadavrul unui bărbat a fost găsit pe un câmp

La un an de la incident, bărbatul și-a ieșit din nou din fire și și-a ucis soția cu o lovitură de cuțit în zona abdominală.

„Inculpatul nu a anunţat, de îndată, autorităţile cu privire la decesul soţiei sale, ci a lăsat cadavrul în locuinţă, acesta intrând în putrefacţie. Inculpatul a sesizat organele de poliţie abia în seara zilei de 9.04.2022, cel mai probabil datorită faptului că nu a mai putut suporta mirosul greu degajat de cadavrul victimei aflat în descompunere”, au

stabilit anchetatorii.

Citește și: Mărturii șocante de la locul în care a avut loc măcelul din Bascov: „Avea necaz pe aia mică...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si