Close sidebar
Close sidebar

13 persoane au fost implicate într-un grav accident rutier. Cinci dintre ele au ajuns la spital

Accident grav, duminică, pe DN 7, sub un pod al autostrăzii A1, în Arad, orașul Pecica. 13 persoane au fost implicate în accident.

Diana Puiu,

13 persoane au fost implicate într-un grav accident rutier. Cinci dintre ele au ajuns la spital

[Sursa foto: arhiva Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un microbuz în care se aflau opt persoane și un autoturism, cu alți cinci pasageri, s-au ciocnit pe DN7, în orașul Pecica.

Doi copii și trei adulți au ajuns de urgență la spital cu multiple traumatisme. Ceilalți pasageri din autoturism nu au avut nevoie de îngirjiri medicale.

Citește și: Minune de Crăciun pentru eleva de 15 ani care și-a pierdut brațele în accidentul de autocar de vineri

„Accident rutier fără descarcerare în oraşul Pecica (DN 7 sub podul de la A1), în care au fost implicate un autoturism în care se aflau 5 persoane şi un microbuz în care se aflau 8 persoane. Intervine Detaşamentul de Pompieri Arad cu un echipaj SMURD TIM şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple.

În sprijinul echipajelor intervin 2 echipaje SAJ şi SVSU Pecica cu o autospecială de stingere”, potrivit ISU Arad.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește și: Un autocar cu un ansamblu folcloric, răsturnat în județul Iași. 25 de victime, inclusiv 12 copii

Un autocar cu un ansamblu folcloric, răsturnat în județul Iași. 25 de victime, inclusiv 12 copii

Un autocar în care se aflau 35 de persoane, membri ai unui ansamblu folcloric, s-a răsturnat în cursul nopţii în județul Iași. A fost activat Planul Roșu de intervenție.

Cel puțin 12 copii au avut nevoie de intervenția medicilor. Potrivit ISU Iaşi, Planul Roşu de intervenţie a fost activat la 00,05 şi dezactivat peste o oră și jumătate.

Zeci de echipaje de la Ambulanță, SMURD, Pompieri și Poliție din tot judetul Iași au acționat la fața locului.

Citește și: Plan roșu de intervenție, după ce un microbuz cu 11 pasageri s-a răsturnat pe A1

"La ora 00,03 a fost primit un apel prin SNUAU 112 pentru a semnala că un autocar cu 35 de persoane s-a răsturnat în municipiul Paşcani, dintre care 10 au nevoie de îngrijiri medicale. Au intervenit forţe şi mijloace de intervenţie din cadrul Inspectoratului. În urma evaluării medicale au fost transportate la spital 25 de persoane. Două dintre ele au fost duse la Spitalul pentru Copii 'Sf. Maria' Iaşi. Din totalul persoanelor, 15 aveau vârste cuprinse între 14-17 ani", a declarat Georgică Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI