Paisprezece copii cu vârste între 4 şi 13 ani au ajuns miercuri la secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Roman.

Copiii au confundat medicamentele cu bomboane

Mai multe ambulanţe s-au deplasat pe strada Fabricii din municipiul Roman, după ce mai multe femei au cerut ajutor medical pentru copiii lor după ce aceştia au mâncat medicamente homeopate. 

Copiii aparțineau unor familii de etnie rromă și ar fi mâncat medicamentele pe care le-au găsit la gunoi pentru că le-au confundat cu bomboane.

Surse locale au declarat pentru  news.ro  că, în timp ce se jucau pe stradă, copiii au descoperit, într-o punguţă, mai multe flacoane în care erau pastile dulci şi le-au împărţit între ei.

Citește și: O femeie a rămas paralizată, după ce a fost pusă la pământ de un hoț. Acesta a urmărit-o zeci de kilometri

Ceea ce au ingerat erau, de fapt, pastile expirate din anii 2016, 2017 şi 2018, care fuseseră aruncate la gunoi, deși medicamentele nu fac parte din categoria deșeurilor care se aruncă la tomberon.  

După ce au consumat medicamentele, copiii au început să acuze dureri abdominale și vărsături.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Andrei s-a stins din viață în remorca TIR-ului. Șoferul de camion a lăsat în urmă doi copii

La spital, aceștia au primit diagnosticul de intoxicaţie cu medicamente homeopate şi, după ce au fost ţinuţi sub observaţie, au fost externaţi.  

Cazul a ajuns și în atenția Protecției copilului. În funcție de datele colectate în anchetă se vor lua măsurile potrivite pentru protejarea integrității acestor minori.

Un bărbat din Neamț a băut benzină pentru drujbă

Un bărbat și-a pierdut viața într-un mod mai puțin obișnuit, după ce a confundat sticla de bere cu sticla cu benzină pentru drujbă. Acum, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Viața bate filmul. Un bărbat din Neamț s-a stins pe neașteptate, după ce a confundat sticla de bere cu sticla de benzină și a murit. 

Citește și: Băiatul cel mic al lui Alexandru Arșinel, vânzător de succes în piață. Acesta vinde legume și fructe din cultura proprie

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Ginerele său este cel care l-a găsit la pământ și, de asemenea, cel care a tras alarma, sunând la 112. Din nefericire, cadrele medicale nu au mai putut face nimic decât să constate decesul victimei.

Citește și: Un tânăr din Oradea este cercetat pentru tâlhărie după ce a amenințat vânzătoarea unui magazin cu un cuțit

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați, miercuri, în jurul orei 16:30, prin apel de urgență, de către un bărbat în vârstă de 39 de ani din Dochia, despre faptul că socrul său a băut din

greșeală benzină și a murit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si