Conform situaţiei anunţate marţi dimineaţă, de unitatea medicală, 40 de copii au venit la UPU, 14 rămânând internati.
Ministerul Sănătăţii a anunţat că a dispus un control mixt de urgenţă după ce copiii au ajuns la spital cu erupţii pe faţă, greţuri şi vărsături.
"Nu este normal ca după evenimentele tragice de la Timişoara o astfel de situaţie să se repete la numai două luni. Am dispus atunci să fie verificate toate firmele care efectuează operaţiuni de deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie, dar se pare că, la Arad, nimeni nu şi-a făcut treaba", a spus ministrul Victor Costache.

Citeste si: Cristina Țopescu a ieșit la o cafea cu un bărbat, a doua zi după Crăciun! Cine este omul care a văzut-o ultima oară în viață și ce i-a spus vedeta?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ministerul Sănătăţii a dispus un control la Arad, unde 20 de elevi au ajuns la spital cu erupţii pe faţă în urma unei acţiuni de deratizare şi dezinsecţie la şcoală

În urma şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prefectul de Arad a dispus suspendarea cursurilor de la Liceul Teoretic "Adam Muller Gutenbrun", în corpurile de clădire afectate pentru 14 ianuarie.



De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică va dispune, marţi dimineaţă, măsurile pentru curăţenia spaţiilor şi se vor face verificări atât la firma care a executat lucrarea, cât şi la unitatea de învăţământ de către instituţiile abilitate.

Citeste si: Lumea sportului este îndoliată. Un renumit motociclist și-a pierdut viața în timpul raliului de curse
Conform ISU Arad, probele aeriene nu au arătat nimic pe aparate, fiind însă prelevate şi probe de pe bănci şi diferite obiecte.

Aceste probe trebuie verificate în laborator.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si