În semn de recunoştinţă pentru ceea ce fac naşii pentru tine sau pentru familia ta, este important să le oferi cadouri deosebite.

Indiferent de ocazie, fie că este vorba de sărbători sau de o aniversare, te poţi inspira din lista de idei de cadouri pentru naşii de nuntă sau de botez pe care ţi-o sugerăm.

Umorul nu se demodează niciodată

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dacă ştii că naşii tăi au un simţi dezvoltat al umorului, ai putea să le oferi o multitudine de cadouri amuzante. Îţi vom prezenta doar câteva, însă poţi selecta şi altele din aceste super idei de cadouri pentru naşii de nuntă sau botez. Toate cadourile pe care ţi le vom prezenta în acest articol sunt disponibile în selecţia magazinului online Giftforyou.ro.

  • Breloc “Unde-mi sunt cheile?”

E inutil să pomenim că sunt aproape imposibil de găsit atunci când te grăbeşti să ajungi la o întâlnire importantă şi că apar atunci când

te aştepţi mai puţin. Vorbim, desigur, despre chei!
De aceea, naşii tăi vor aprecia acest breloc interesant care începe să emită semnale sonore şi luminoase în momentele acelea când sunt pe grabă iar găsirea cheilor devine o misiune dificilă.

  • Butoni Star Wars

Se spune că există două tipuri de oameni: cei care sunt fani Star Wars şi cei care vor fi.

Aşadar, aceşti butoni eleganţi cu siguranţă îl vor încânta pe naşul tău favorit, mai ales dacă ştii că urmează să participe la un eveniment important sau dacă este adeptul ţinutelor office-elegante.

  • Stilou de spionaj

Dacă naşii tăi de nuntă sau de botez sunt pasionaţi de gadget-uri, îţi sugerăm să le oferi un stilou de spionaj. Prevăzut cu o cameră ascunsă, acest instrument aparent banal va filma şi va înregistra, discret, orice eveniment.

  • Ceas cu alarmă care fuge

Ştii că naşii tăi dragi au obiceiul de a întârzia sau pur şi simplu nu sunt persoane foarte matinale? Atunci oferă-le un ceas cu alarmă poznaş, dotat cu roţi şi care fuge, odată cu somnul celui care trebuie să îl prindă la prima oră a dimineţii!

  • Cană cu funcţie de auto-amestecare

Dacă crezi că naşii tăi au nevoie de puţin răsfăţ, îţi sugerăm să le dăruieşti această cană cu funcţie de auto-amestecare. Îi scapi de corvoada amestecării zahărului din cafea, dar şi de enervantul spălat al linguriţei.

Impresionează-i cu un cadou sofisticat

Cadourile amuzante nu sunt tocmai pe gustul lor? Poţi apela cu încredere la alte idei de cadouri pentru naşii de nuntă sau de botez, cum ar fi cele puţin mai sofisticate.

  • Puzzle metalic

Perfect pentru cei care sunt pasionaţi de asamblare sau pentru colecţionari.

Acest cadou aparte, odată construit, se transformă într-un grozav accesoriu de decor.

  • Suport de vin şi picurator

Ideal pentru cei care apreciază vinul, dar şi pentru cei care au o afinitate pentru organizarea unor mese festive elegante. Dacă naşii tăi se încadrează în această categorie, vor fi mai mult ca sigur încântaţi că ţii cont de preferinţele lor atunci când le cumperi cadouri.

  • Arcaş virtual

Dedicat iubitorilor de tehnologie, acest gadget interesant va fi sigur un motiv de bucurie pentru naşul sau naşa ta. Start, să înceapă vânătoarea de dragoni virtuali!

  • Hartă răzuibilă platinum

Dacă naşii tăi pasionaţi de călătorii nu şi-au cumpărat încă această hartă, acum e momentul să le-o oferi în dar. Şi cine ştie, poate îi ajuţi să bifeze măcar câteva din următoarele destinaţii pe care le au în plan. Plănuiţi o vacanţă împreună!

  • Amplificator retro

Tot pentru pasionaţii de gadget-uri, dar şi pentru cei care obişnuiesc să plece des în călătorii, sugerăm un amplificator pentru telefon, care este foarte util când vrei să vezi pe mobil filme sau fotografii.

Cadourile pentru casă- mereu o alegere inspirată

Ştii că naşii tăi preţuiesc, mai mult ca orice, propria locuinţă? Atunci poate că ar fi cel mai bine să le oferi ceva pentru casă.

  • Suport de lumânări Yin Yang

Simbol al armoniei şi al echilibrului, suportul de lumânări Yin Yang este darul ideal pentru casă. Dacă i se adaugă şi nişte lumânări parfumate, cu siguranţă o vei cuceri pe naşa ta.

  • Lampă Luna

Pentru o atmosferă ambientală plăcută, oferă lampa Luna care atrage printr-un design plăcut. Acesta este un cadou minunat pentru naşii tăi care au şi un bebe şi îşi doresc o lumină de veghe pentru cel mic.

  • Set de căni Hubby Wifey

Un super cadou pentru cuplurile căsătorite, care beau cafeaua de dimineaţă împreună. Asortează-le cu un set de tricouri personalizate şi fă-le o bucurie amândurora.

  • Pandantiv ”Sweet home”

Căminul este foarte important pentru naşa ta, iar tu o ştii prea bine. Dacă îi oferi acest pandantiv de argint pentru brăţară, în forma unei căsuţe, s-ar putea să o impresionezi în mod plăcut.

  • Suporturi de pahare cu mesaje

Înveseleşte petrecerile voastre şi casa naşilor tăi cu aceste suporturi de pahare realizate din sticlă şi decorate cu mesaje simpatice.
 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si