Povestea doamnei Valentina, mamă a 10 copii și 17 nepoți, dintr-o căsnicie de 43 de ani cu soțul ei.

”De când m-am căsătorit, acum 43 de ani, ne-am înțeles să nu oprim nicio naștere, dacă Dumnezeu ne dă putere, vom reuși. Dumnezeu mi-a trimis câte unu, câte unu, până am ajuns la 10 copii. Atât mi-a fost dat să am. Când rămâneam însărcinată nu ziceam niciodată ”vai ce o să fac, ce le dau să mănânce?”.

Am avut nopți nedormite, mâncat pe fugă, am lucrat până am născut ultimul copil. M-a ajutat foarte mult soțul. 16 ani nu am dormit”, a povestit femeia la a7tv.ro.

Citește și: Mariana este românca care a intrat în istoria celei mai mari companii de servicii financiare din Germania. Incredibil ce a reușit să obțină

Cei doi și-au crescut singuri copii, fără bone sau autorul altor rude.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

”Am făcut infarct, am ajuns la spital după o săptămână și medicii nu mi-au mai dat nicio șansă”, a povestit ea.
Doamna Valentina a ajuns la vârsta de 71 de ani și este extrem de mândră de copii și de nepoți, chiar dacă este extrem de bolnavă.
„După 43 de ani de căsnicie, mă simt alături de soțul meu ca în luna de miere.

Eu le transmit tuturor mămicilor sa îi primească pe cei mici cu tot sufletul, că sunt o binecuvântare de la Dumnezeu”, a fost mesajul Valentinei.

Citește și: VIDEO- Spania '99, povestea unui artist

Mariana este românca care a intrat în istoria celei mai mari companii de servicii financiare din Germania. Incredibil ce a reușit să obțină

Românca a reușit să devină cea mai tânără femeie din istoria celei mai mari companii de servicii financiare din Germania, Mariana fiind promovată în funcția de director. Totul a avut loc la doar 7 ani după ce s-a stabilit peste hotare, împreună cu soțul și cu fiica sa. Performanța româncei este cu atât mai impresionantă cu cât susține că în anul 2016 nu cunoștea limba germană, un aspect extrem de important pentru cei care doresc să muncească și să trăiască acolo.

Citește și: EXCLUSIV: Cum a creat o româncă o afacere profitabilă cu răstăuțe?/Anca Vălean: ”Sentimentul de satisfacție îți alungă orice greutate”

Mariana Daina are 37 de ani și s-a născut în Tilișca, zona Mărginimii Sibiului, notează jurnaliștii de la   turnulsfatului.ro. Românca a studiat Finanțe la ULBS, acolo unde a urmat și cursurile școlii masterale în Asigurari și Investiții la Bursă.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: De ce a vrut Tora Vasilescu să renunțe la actorie: "A fost ca o predestinare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

„Toată viata mea am lucrat numai în domeniul asigurărilor, Inspector de asigurari, 8 ani în Sibiu în cadrul companiei Groupama Asigurări, iar apoi în Germania am continuat în aceiași direcție”,  susține Mariana.

Tânăra româncă este căsătorită tot cu un bărbat din Sibiu, Adrian Daina, cu care are o fiică în vârstă de 11 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si