Close sidebar
Close sidebar

17 migranți, înghesuiți într-un camion, au fost la un pas de moarte prin asfixiere. Ce le-a salvat viața

17 migranți au fost la un pas de moarte. Camionul în care erau transportați nu avea ventilație adecvată, motiv pentru care în orice moment se putea petrece o tragedie.

Estera Maria,

17 migranți, înghesuiți într-un camion, au fost la un pas de moarte prin asfixiere. Ce le-a salvat viața

[Sursa foto: police.hu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Poliția Ungară a descoperit 17 migranți înghesuiți într-un spațiu închis, într-un camion, fără ventilație adecvată. Vehiculul cu numere de înmatriculare turcești a fost descoperit în apropierea graniței de sud.

Migranții, 16 din Egipt și unul din Libia, au avut nevoie de îngrijiri medicale urgente, potrivit poliției ungare. O acțiune rapidă, în urma unui pont din partea Poliției Române le-a salvat viața.

Citește și: O femeie dată dispărută a fost găsită în viață într-o mașină scufundată

Poliţia a declarat că a oprit camionul joi în apropierea satului Kistelek şi a chemat ambulanţele. Traficantul de persoane, un cetăţean turc, a fost reţinut.

În februarie a avut loc o situație similară, dar care s-a sfârșit tragic.

18 migranţi afgani au fost găsiţi morţi într-un camion abandonat pe un drum secundar în apropiere de capitala bulgară Sofia.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: O navă cu 400 de migranți, în derivă între Grecia şi Malta. Două nave comerciale se află în zonă, dar nu au primit acordul pentru a interveni

O navă cu 400 de migranți, în derivă între Grecia şi Malta

Sea-Watch International  a anunțat că două nave comerciale sunt în zonă, dar li s-a spus să nu intervină.

Nava cu cei 400 de migranți a pornit din Tobruk, Libia, însă ambarcațiunea a început să ia apă, moment în care au anunțat autoritățile, însă nu a fost începută o operațiune de salvare.

Citește și:  Doi români, reținuți de autoritățile bulgare pentru că au încercat să transporte ilegal 70 de migranți

“O femeie a raportat gravitatea condiţiilor de la bord.

Căpitanul a plecat şi nu este nimeni care să conducă barca. Mai multe persoane  necesită îngrijiri medicale, inclusiv un copil, o femeie însărcinată şi o persoană cu dizabilităţi fizice.

Este nevoie urgentă de salvare!”,   potrivit Alarm Phone.

Cei de la Sea-Watch susțin că cele două nave comerciale nu au primit acordul autorităților malteze pentru a interveni, ci doar să aprovizioneze ambarcațiunea cu combustibil.

Citește și: Doi români și-au pierdut viața în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa din Canada în SUA. Autoritățile au identificat victimele

Potrivit Reuters, autoritățile din Malta nu au comentat încă situația.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI