”Suntem realisti si vom avea, la sfarsitul zilei, mai multi morti”, a declarat pentru postul german NTV un purtator de cuvant al politiei, Jürgen Stadter.
El a apreciat ca nu exista nici cea mai ”mica speranta” de a gasi in viata persoanele date disparute, cel mai probabil prinse de flacari in vehicul.

Citeste si: Adelin, un sportiv de 16 ani, se zbate intre viata si moarte, dupa ce medicii au "uitat" de el cateva ore. A venit la spital constient, dar indiferenta medicilor l-a bagat in coma, spun apropiatii

Salvatori au crezut mai intai ca persoanele date disparute ar fi fugit, din cauza panicii, in padurea din jur, insa cautari nu au condus la vreun rezultat.
Prins intr-un ambuteiaj, autocatul care transporta 48 de persoane in total- inclusiv doi soferi- a lovit o semiremorca din fata si a ars integral, a precizat politia.
Originea acestui grup de turisti era necunoscuta.

In imagini difuzate de postul NTV apare structura autocarului calcinata si din care iesea fum, pe autostrada inchisa in ambele sensuri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Mai multi raniti se aflau intre viata si moarte si au fost transportati la spitale in regiune, a precizat politia.

Accidentul a avut loc in apropiere de Münchberg, intr-o

zona forestiera muntoasa, la limita intre landurile Bavaria si Turingia, nu departe de frontiera ceha, blocand autostrada A9 in ambele sensuri.
Mai multe elicoptere si salvatori erau la fata locului luni dimineata, iar tehnicieni, politisti si salvatori erau prezenti in jurul carcasei innegrite a autocarului. 

Sursa: News.ro
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si