Două microbuze de transport persoane s-au ciocnit în municipiul Sibiu. Autoritățile sibiene au intervenit de urgență în vederea salvării persoanelor implicate în accident.

În urma impactului, 19 persoane, printre care 11 femei și 8 bărbați, au necesitat îngrijiri medicale.

Din autobuz la spital

Autoritățile au intervenit de urgență

Autoritățile au intervenit de urgență

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Pe strada Salzbourg din municipiul Sibiu a loc un accident rutier produs prin ciocnirea a doua microbuze destinate transportului de persoane.

Unul dintre microbuze era condus de o femeie în vârstă de 44 de ani, din județul Vâlcea. Aceasta a pătruns în intersecția cu strada Salzburg și a intrat în coliziune cu un alt microbuz destinat transportului de persoane condus dinspre A1 spre aeroport, de către un șofer medieșean în vârstă de 49 de ani.

Autoritățile sibiene au intervenit de urgență la locul accidentului. Au fost mobilizate două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o ATPVM (Autospecială pentru transport persoane și victime multiple), o autospecială de descarcerare și una de stingere, precum și două echipaje SAJ dintre care unul cu medic.

Ajunși la fața locului, echipajele SAJ și ISU au acordat asistență medicală de urgență, necesară, unui număr de 10 persoane. Acestea se autoevacuaseră din cele două microbuze până la venirea autorităților.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Grav accident de circulație pe E85. Un bărbat și-a pierdut viața, iar alte două persoane au fost rănite

Din fericire, accidentul rutier nu s-a soldat cu decese. Nicio persoană nu a fost încarcerată în microbuze.

"Echipajele SAJ și ISU prezente la fata locului acorda asistenta medicala de urgenta unui număr de aproximativ 10 persoane.

În accident au fost implicate 23 de persoane care au primit îngrijiri medicale. Dintre acestea 4 persoane refuză transportul la spital", a transmis Raluca Marcu.

Cele 19 persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale au fost transportate la spital. Echipajul ATPVM transportă la Spitalul Militar un număr de 8 victime care prezintă traumatisme și escoriații. Echipajele SMURD transportă la UPU Sibiu o femeie și patru bărbați care prezintă traumatisme și contuzii minore. Echipajele SAJ au preluat 6 victime, 4 femei și 2 bărbați, care au suferit traumatisme craniene, toracice, de coloana și de membre superioare și inferioare.

Victimele au fost transportate în stare stabilă la unitățile medicale.

"La Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu au fost aduși 11 pacienți cu vârste între 24 și 57 ani, 5 femei și 6 bărbați. Aceștia au fost preluați de personalul medical pentru acordarea îngrijirilor și efectuarea consultațiilor. Pacienții sunt in momentul de față stabili și conștienți. Aceștia au suferit contuzii, escoriații și traumatisme. Investigațiile medicale continuă pentru stabilirea conduitei terapeutice", a transmis Raluca Marcu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si