Close sidebar
Close sidebar

2.000 euro falsi descoperiti intr-o masina, in vama din Calafat

Politistii de frontiera doljeni au confiscat 2.000 euro in bancnote false de la un bulgar care ascunsese banii in torpedoul unui autotursim cu care dorea sa intre in Romania prin Punctul de trecere a frontierei Calafat.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cetateanul bulgar, in varsta de 33 ani, intentiona sa intre in Romania duminica dimineata, in jurul orei 4.30.

"La controlul de frontiera, efectuat de echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera romani si bulgari, a fost descoperita in torpedoul autoturismului, intr-un plic, suma de 2.000 euro in bancnote de 100 euro. In urma examinarii bancnotelor cu apartaura din dotare, a reiesit ca acestea nu prezinta elementele de siguranta ale unora autentice, fiind false", a declarat Danut Rudareanu, purtator de cuvant al Serviciului Politiei de Frontiera Dolj.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cetateanul bulgar si un conational care se afla in autoturism cu el, dar si banii falsi, au fost preluati de politistii de frontiera bulgari.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI