Close sidebar
Close sidebar

2.448 de amenzi aplicate de către polițiști în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea restricțiilor sanitare

Autoritățile au aplicat , în ultimele 24 de ore, aproximativ 2.500 de amenzi contravenţionale, ca urmare a încălcării prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Grupul de Comunicare Strategică, a informat vineri că valoarea estimată a sancțiunilor este de 342.250 de lei.

Alexandra Costea,

2.448 de amenzi aplicate de către polițiști în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea restricțiilor sanitare

[Sursa foto: unsplash.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Persoanele care nu poartă mască și sfidează măsurile de protecție sanitară în spațiile publice, riscă o amendă maximă de 2.500 de lei.

Citeste si: Bilanțul sumbru al zilei. O fată de 13 ani, fără alte boli, a murit de coronavirus. Alte 365 de decese

2.448 de amenzi în valoare totală de 342.250 de lei 

Puteți sancționa încălcările normelor de protecţie sanitară la numărul TELVERDE 0800.800.165, operaţionalizat de Ministerul de Interne, apelurile fiind preluate de un dispecerat în sistem integrat şi repartizate structurilor teritoriale pentru verificare, precizează GCS.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Mesaj neașteptat din partea lui ÎPS Teodosie: ”Nu acceptaţi să vă vaccinaţi. Sunteţi apăraţi de Constituţia ţării şi de legile europene”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI