Un grav accident rutier, soldat cu doi morți și două persoane rănite, s-a petrecut la 1 km distanță de Punctul de Trecere a Frontierei Cenad- județul Timiș.

Citește și: Grătarul cu prietenii s-a transformat într-o tragedie. Un bărbat a fost găsit mort în apele Prutului, după ore întregi de căutări. "El a intrat şi s-a dus mai în adânc..."

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"În urmă cu puțin timp, pe teritoriul Ungariei, la aproximativ 1 km distanță de Punctul de Trecere a Frontierei Cenad- județul Timiș, a avut loc un grav accident de circulație.

Traficul pe comunicația de pe teritoriul Ungariei care duce spre Punctul Poliției de Frontieră este blocat, pe ambele sensuri.

Prin urmare, rugăm participanții la traficul internațional să se îndrepte spre alte puncte de trecere a frontierei cu Ungaria.

Informaţii cu privire la situaţia traficului si la punctele de frontiera de la granita cu Ungaria se pot obţine de pe aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe pagina de internet a Poliţiei de Frontieră Române, dar şi la linia telefonică de informare a publicului 021.9590,

care funcţionează în regim permanent", se arată în informarea Poliției de Frontieră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si