Astazi este 1 martie si pe langa micile bucurii pe care le facem persoanelor dragi, snurul alb-rosu, surprize, flori si alte cadouri simbolice, simtim nevoia sa transmitem oamenilor pe care ii apreciem un gand bun intr-un mesaj de martisor. (Vezi aici mesaje de Martisor care ating inima) 

Citeste si: Cel mai frumos mesaj de dragoste. Cuvintele care ating inima de Martisor

Va prezentam mai jos o lista cu 20 de mesaje de Martisor. Alege-l pe cel care iti place! 

Mesaje de Martisor- As vrea ca acest martisor, impreuna cu primii ghiocei si primele randunele care vestesc regenerarea naturii, sa fie si un simbol al inaltarii sufletelor noastre.

Mesaje de Martisor- Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti si iubirea sa ne imbratiseze sufletul.

Mesaje de Martisor- Fie ca aceasta primavara sa iti aduca noi sperante si pace in suflet, gingasie si dragoste, putere si multe realizari.

Mesaje de Martisor- Primavara aceasta sa fie ca zambetul, bunatatea si optimismul tau! O primavara fericita!

Mesaje de Martisor- Un martisor plin de speranta cu o primavara verde si cu mult soare!

Mesaje de Martisor- Minunea renasterii naturii sa-ti aduca aminte ca intotdeauna mai exista o speranta. O primavara ca-n povesti!

Mesaje de Martisor- Zambetul sa-ti fie mereu bland precum soarele primaverii. Inima sa-ti tresara mereu de bucurie la vederea primului ghiocel.

Mesaje de Martisor- O primavara plina de energie, entuziasm si bucurii!

Mesaje de Martisor- Martie sa-ti aduca soare, zambete, copilarie si dulci soapte de iubire! Ghiocei sa-ti rasara in suflet si sa-ti umple inima de bucurie si fericire!

Mesaje de Martisor- O primavara superba, bucuria si speranta sa danuiasca in sufletul tau!

Mesaje de Martisor- Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!

Mesaje de Martisor- Firul alb e sanatate iar cel rosu, prosperitate. Amandoua, impreuna, formeaza o cununa de succes si voie buna.

Mesaje de Martisor- Sa-ti intre primavara in suflet/Si sa-ti dea aripi sa zbori/ Si in inima lumina si credinta-n viitor!

Mesaje de Martisor- Un buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari special pentru tine! La multi ani de 1 Martie!

Mesaje de Martisor- Sufletul sa-ti vibreze in acordurile bucuriei si dragostei de viata! O primavara fericita si implinita!

Mesaje de Martisor- Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.

Mesaje de Martisor- Sufletul sa-ti vibreze in acordurile bucuriei si dragostei de viata! O primavara fericita si implinita!

Mesaje de Martisor- Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!

Mesaje de Martisor- 1 Martie reprezinta inceputul primaverii, anotimpul iubirii. Sa te indragostesti pasind prin raze, culegand ghiocei si impartind zambete!

Mesaje de Martisor -Un martisor plin de speranta cu o primavara verde si cu mult soare!

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si