Close sidebar
Close sidebar

20 de pacienți confirmați pozitiv cu COVID-19 au fost internați în centrele universitare din Ungaria. Alți 5 bolnavi vor fi astăzi transferați

Continuă transferul pacienților Covid din România în Ungaria. Alți 5 bolnavi vor fi duși la centre universitare din Szeged, oraș aflat din zona de vest a țării. Până în acest moment, în Ungaria au fost transferați 21 de pacienți.

Madalina Grigore,

Încă 5 pacienți confirmați pozitiv cu Covid au fost transferați în Ungaria.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„În cele 2 zile au fost transferați 21 pacienți. Din nefericire, o pacientă a decedat în timpul transferului, deci în centrele universitare din Szeged și Debrecen se află 20 pacienți internați. Astăzi vor mai fi transferați alți 5 pacienți la Szeged din zona de vest a țării. Așa cum am anunțat în spitalele din Ungaria a fost trimis personal medical din România care ține legătura cu familiile pacienților transferați”, au anunțat autoritățile române.

Citeste si: Mama și copilul nenăscut, răpuși de COVID

Klaus Iohannis i-a mulțumit premierului Ungariei

În urmă cu o zi, președintele Klaus Iohannis i-a adresat mulțumiri premierului Ungariei, Viktor Orban, pentru ajutorul pe care Ungaria îl oferă României în tratarea bolnavilor de Covid-19.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Rată de infectare record în București. Incidența în Capitală a trecut de 16 la mie

Ce au declarat reprezentanții Administrației Prezidențiale

„Președintele României, Klaus Iohannis, a avut vineri, 15 octombrie 2021, o convorbire telefonică cu Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orbán, la inițiativa părții române. Președintele Klaus Iohannis i-a mulțumit Prim-ministrului Viktor Orbán pentru ajutorul oferit de autoritățile ungare pacienților români, care reprezintă un gest de adevărată solidaritate europeană în aceste momente dificile ale pandemiei de COVID-19.

Președintele României a apreciat în mod deosebit realizarea rapidă a transferului unor bolnavi de COVID-19, aflați în stare critică, pentru tratament în spitale din Ungaria, la Szeged și Debrecen ”, au spus cei de la Administrația Prezidențială.

Citeste si: Primele infectări după pelerinajul la racla Sfintei Parascheva

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI