„A costat 200.000 de euro. L-am vrut de mult timp, dar cereau ei 400.000 şi după aia, ultima dată, 200.000 plus nişte procente, nu ştiu", a declarat Becali, la Pro X.

Becali spune că are o ofertă de transfer pentru Florin Coman în valoare de 15 milioane de euro, dar nu vrea să-l cedeze. El l-a certat pe fostul fotbalist Ianis Zicu, despre care a spus că vorbeşte aiurea pe la televizor când a comentat că Florin Coman valorează 3,5 milioane de euro, conform news.ro.

Citeste si: Se crapă pământul! Un nou cutremur a făcut victime!Trei mineri au murit în subteran, iar alte 6 persoane au ajuns la spital

 

„A vorbit Ianis Zicu, că Becali nu are dreptate. Că după părerea lui suma corectă pentru Coman este trei milioane jumătate. Cum e corectă dacă eu la ora asta am 15 milioane pe el. Şi nu-l dau. Cum e corectă trei jumate, mă, nu ţi-a ruşine să vorbeşti aiurea? Toată ziua îşi dă cu părerea şi Ianis Zicu, comentatorul Ianis Zicu. Dacă vreau să se facă, se face mâine (n.r.- transferul lui Coman). Se va face şi o să vedeţi dacă are dreptate Ianis, marele deştept Ianis Zicu. El e machidon, dar vorbeşte aiurea pe la televizor. Lasă, că nu sunt machidonii chiar aşa de uniţi! Nu mai e lumea aşa.

Să vedem ce-o să facă Ianis Zicu şi cu Mara (n.r.- Marica) la Farul, acum o să vdem cât de deştept este", a afirmat omul de afaceri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Becali negociază cu preotul alături

 

Becali a mai spus că are nevoie de un fundaş stânga în locul lui Junior Morais, care a plecat în Turcia, la Gaziantep, echipă antrenată de Marius Şumudică.

Citeste si: Clinica lui Gigi Becali îl ruinează pe afacerist! Gaura financiară este de peste 5,5 milioane de euro!

„Trebuie să luăm un fundaş stânga, dar nu ne grăbim, nu e nicio grabă. Nu mă mai grăbesc la transferuri. Mai stăm să treacă euforia asta cu ofertele, cu campionatul european, cu u21, semifinalistă, să treacă puţin euforia şi o să vedem după aia cum aduc la Becali să vândă. Lasă-i să treacă puţin, aşa", a adăugat el.

 

Laidouni, 22 de ani, a venit al FC Voluntari vara trecută, după ce a mai jucat la Angers, Les Herbiers şi Chambly.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si