UPDATE: Opt persoane inculpate in urma evenimentelor de miercuri din Piata Victoriei, sapte dintre ele retinute

UPDATE: In Piata Victoriei se mai afla, la aceasta ora, aproximativ 15.000 de manifestanti care scandeaza "PSD, ciuma rosie", bat in tobe si sufla in vuvuzele.

UPDATE: Grupuri de sute de oameni parasesc, la aceasta ora, Piata Victoriei din Capitala, numarul manifestantilor care protesteaza fata de adoptarea ordonantei prin care sunt modificate codurile penale fiind acum in jur de 20.000.



Numarul demonstrantilor, care ajunsese in urma cu aproximativ o ora, la circa 80.000 a scazut la circa 20.000 dupa ce manifestantii au inceput sa plece in grupuri mari, de sute de persoane.

UPDATE: Peste 30.000 de clujeni continua marsul pe strazile din oras, la un moment dat manifestantii incepand sa cante ”Desteapta-te romane!”. Cativa protestatari au venit cu flori pe care le-au oferit jandarmilor sau altor participanti la protest.

Cateva persoane care s-au alaturat marsului de pe strazile municipiului Cluj-Napoca au venit cu flori pe care le-au oferit jandarmilor sau altor participanti la protest.

UPDATE: Zeci de romani au protestat joi la Viena, in fata Ambasadei Romaniei, cerand abrogarea ordonantei de urgenta privind modificarea codurilor penale, fata de Guvern si fata de coruptia din tara.

UPDATE: Un participant la protestul de la Sibiu a aprins o fumigena si a aruncat-o in Piata Mare, unde erau adunati manifestantii, alti doi oameni intervenind, iar pentru a evita un conflict jandarmii i-au scos

pe cei trei din multime.

UPDATE: Peste 3.000 de protestatari pe strazile Craiovei. Manifestantii ii indeamna pe locatarii blocurilor de pe Calea Bucuresti sa iasa in strada

Peste 5.000 de oameni continua protestul de la Ploiesti, dupa ce au strabatut drumul pana la sediul DNA.

Mai multi romani s-au strans joi in fata Ambasadei romane de la Paris, pentru a protesta fata de ordonanta de urgenta adoptata de Guvernul roman privind codurile penale.


Numarul protestatarilor in Constanta a depasit 8.000, la ora transmiterii acestei stiri, oamenii mergand din nou in fata sediului PSD, unde au scandat “Jos cu ordonanta”, “Dragnea nu uita, te asteptam la DNA”, dupa care si-au continuat drumul catre Prefectura.

UPDATE: La Timisoara se canta imnul Romaniei.

UPDATE: Circa 80.000 de persoana protesteaza in Bucuresti. In total, in intreaga tara sunt 200.000 de romani care protesteaza fata de ordonanta de urgenta pentru modificarea codurilor penale aprobata de Guvern marti noapte.

UPDATE Protestatarii de la Timisoara au pornit in mars pe strazile orasului; numarul lor s-a dublat, depasind 15.000
UPDATE Manifestantii de la Ploiesti au mers incolonati la sediul DNA, unde au strigat ”DNA, iubirea mea”
UPDATE Aproximativ 40.000 de persoane protesteaza la aceasta ora in Piata Victoriei din Capitala, scandând: "Ceausescu n-a murit, este Dragnea travestit", "Refuz acest abuz". Mai multi oameni impart ceai fierbinte manifestantilor.
UPDATE Zeci de români s-au strâns joi, pentru a doua seara consecutiv, la Londra, in fata Institutului Cultural Român, pentru a protesta fata de ordonanta de urgenta pentru modificarea codurilor penale aprobata de Guvern marti noapte.
Mai multi participanti la manifestatie au publicat pe retelele de socializare clipuri de la miting.
„România, nu uita, asta este sansa ta!”, „Uniti salvam toata România!”, „in democratie, hotii stau la puscarie”, „Noi nu suntem o natie de sclavi”, „România, trezeste-te!”, „Mai am un singur dor, Dragnea scriitor” sau „Avem proiect de tara, curatenie generala!” se numara printre sloganurile scandate de protestatari.

UPDATE Protestatarii de la Timisoara au pornit in mars pe strazile orasului; numarul lor s-a dublat, depasind 15.000

UPDATE Manifestantii de la Ploiesti au mers incolonati la sediul DNA, unde au strigat ”DNA, iubirea mea”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

UPDATE Aproximativ 40.000 de persoane protesteaza la aceasta ora in Piata Victoriei din Capitala, scandând: "Ceausescu n-a murit, este Dragnea travestit", "Refuz acest abuz". Mai multi oameni impart ceai fierbinte manifestantilor.

UPDATE Zeci de români s-au strâns joi, pentru a doua seara consecutiv, la Londra, in fata Institutului Cultural Român, pentru a protesta fata de ordonanta de urgenta pentru modificarea codurilor penale aprobata de Guvern marti noapte. Mai multi participanti la manifestatie au publicat pe retelele de socializare clipuri de la miting.

„România, nu uita, asta este sansa ta!”, „Uniti salvam toata România!”, „in democratie, hotii stau la puscarie”, „Noi nu suntem o natie de sclavi”, „România, trezeste-te!”, „Mai am un singur dor, Dragnea scriitor” sau „Avem proiect de tara, curatenie generala!” se numara printre sloganurile scandate de protestatari.

UPDATE: 40.000 de oameni, doar in Bucuresti. La Timisoara se canta imnul Romaniei.

UPDATE Aproximativ 25.000 de oameni protesteaza la aceasta ora in Piata Victoriei din Capitala. Oamenii scandeaza:"Maine dimineata radem o mustata", "Jandarmii sunt cu noi", "Javra cu mustata ne-a furat pe fata", "Dragnea pentru noi este Ceauşescu doi", "Dragnea, nu fii trist, la Jilava au dentist", "Zi de zi aici vom fi", "Dragnea mincinosul".

Update Aproximativ 8.000 de oameni, majoritatea tineri, protesteaza la Timisoara; initial, in centrul orasului se adunasera 2.000 de manifestanti

UPDATE Jandarmii au scos din multime un agitator semnalat de manifestanti. Circa 20.000 de oameni in Piata Victoriei. Pe o taraba sunt oferite gratuit participantilor la protest ceai, cornuri si sandvisuri.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Update: 20.000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei. Jandarmii cumpara flori si le impart manifestantilor

Update: 19:13 Aproximativ 400 de galateni protesteaza, joi seara, in fata sediului Prefecturii si cer Guvernului sa retraga Ordonanta de Urgenta privind modificarea codurilor penale, ei scandând ”Jos ordonanta” si ”Demisia”. La protest participa si studenti de la Universitatea ”Dunarea de Jos”, care au venit cu o pancarta pe care scrie ”Sa va fie frica, studentii se ridica”.

Update 19:08 Peste 2.000 de persoane protesteaza la Timisoara, urmand ca in cursul serii sa plece in mars pe strazile orasului. Peste 2.000 de persoane, majoritatea tineri, s-au adunat, joi seara, in Piata Victoriei, pe platoul din fata Operei, pentru a protesta din nou fata de deciziile Guvernului privind legile din domeniul justitiei. Protestatarilor adunati in Piata Victoriei din Timisoara li s-au alaturat cateva sute de studenti care au fost primiti cu aplauze in piata.

"Dragnea si cu Tariceanu o sa scoata carti la anul", "Alta intrebare, mars la inchisoare", sunt doar doua dintre lozincile care se striga in Piasa Victoriei, din Timisoara.

Update 19:04 Protest si la Iasi: Aproximativ o mie de oameni scandeaza ”PSD nu se lasa, iar voi stati la cald in casa”

Aproximativ o mie de oameni au iesit in strada si la Iasi, unde scandeaza ”PSD nu se lasa, iar voi stati la cald in casa” si au pancarte cu mesaje precum ”Nu dau inima din piept pentru un guvern infect” sau ”Hotii la inchisoare, nu la guvernare”.

Manifestantii s-au adunat, incepand cu ora 17.30, in Piata Unirii din centrul Iasiului.

Ei scandeaza ”PSD nu se lasa, iar voi stati la cald in casa”, ”Rusine, rusine, sa va fie” si ”DNA sa vina sa va ia” si au pancarte pe care scrie ”Nu dau inima din piept pentru un guvern infect”, ”Hotii la inchisoare, nu la guvernare” sau ”Dragnea si ai lui tradatorii neamului”.

Aproximativ 4.000 de persoane protesteaza, la aceasta ora, in Piata Victoriei din Capitala fata de adoptarea de catre Guvern a ordonantei vizând modificarea codurilor penale, scrie news.ro.

Manifestantii striga: "Abrogare", "Iesiti afara sa dati socoteala", "Abrogati si demisionati!" "Dragnea, nu uita, asteptam si cartea ta","Hotii, hotii", "DNA sa vina sa va ia", "Dragnea, nu uita, România nu-i a ta!" si au un banner pe care scrie: "Iliescu cu minerii, Carmen Dan cu huliganii". Demonstrantii au cântat imnul României.

O fetita venita cu tatal ei la protest le-a oferit flori jandarmilor. Dupa gestul ei, jandarmii au cumparat si ei flori si le-au impartit manifestantilor.

Multimea fluiera si huiduie, afisând un banner pe care se poate citi: "Iliescu cu minerii, Carmen Dan cu huliganii". Circulatia se defasoara normal, protestatarii aflându-se in spatele gardurilor montate de jandarmi.

Majoritatea masinilor care trec prin zona claxoneaza.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si