Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - 21 de turiști, printre care și copii, au ajuns la spital cu o toxiinfecție alimentară

21 de turiști din Costinești au ajuns de urgență la spital cu o toxiinfecție alimentară. Printre ei se află și copii. Cu toții erau cazați la o vilă de la malul mării și au început brusc, să se simtă rău.

Redactia Stirile Kanal D,

21 de turiști, printre care și copii, au ajuns la spital cu o toxiinfecție alimentară 

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Raluca Sevastru, corepondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Alerta s-a dat noaptea trecută, în jurul orei 23:00, când mai multe persoane prezentau vărsături, stări de greață, dar și dureri abdominale. Cei care au sunat la 112 au spus că este vorba de 8 persoane, însă, cadrele medicale ajunse la fața locului au constatat că este vorba de 21 de persoane: 11 femei, 4 bărbați și 6 copii. Turiștii au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, unde au primit îngrijiri de specialitate. În prezent, starea lor este bună și au fost externați.

Citeste si: Horoscop săptămânal pentru perioada 15- 21 iulie 2024: Succesul este garantat pentru acest nativi- kanald.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Se pare că ar fi vorba de indigestie, potrivit administratorului vilei. Ieri, turiștii au mâncat la prânz o ciorbă de perișoare, iar la cină un cârnat afumat cu o garnitură de cartofi. Totodată, acesta a dat asigurări că mâncarea era proaspătă, respectând toate normele de igienă și siguranță.

În cursul acestei dimineți, comisarii ANPC și reprezentanții DSP au ajuns la fața locului pentru a verifica alimentele care ajungeau în farfuriile turiștilor.

De asemenea, o anchetă epidemiologică este în curs de desfășurare.”, transmite Raluca Sevastru, corepondent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI