O firma din Constanta, care apartine unor sirieni, a incercat sa transporte un tir plin de bovine, spre un centru de colectare si ingrasare din Tulcea. Un echipaj de politie din Bacau a oprit masina in trafic si a observat ca animalele nu aveau crotalii la urechi, iar conducatorul tirului nu a putut prezenta documente de provenienta a animalelor.

La fata locului au venit si inspectorii sanitar veterinari dar si politisti de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice. Animalele au fost duse in curtea unui agent economic din Nicolae Balcescu, unde au fost verificate. La final, politistii au dispus confiscarea bovinelor si sanctionarea societatii comerciale transportatoare cu suma de 20.000 lei.

Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Bacau a mai dat o amenda de 3000 lei pentru lipsa documentelor sanitar veterinare si a dispus uciderea animalelor, conform legislatiei europene. „T oate animalele care nu erau identificate au fost ucise la Nicbac iar Protanul a venit si le-a incinerat. Din pacate, aceasta este legislatia si nu avem ce face“, a precizat directorul DSVSA Bacau, Nichi Vrabie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si