23 de migranți din Turcia, Siria și Maroc au încercat să treacă ilegal granița cu Ungaria.

Citeste si: Mașina unor ucraineni a luat foc pe Valea Oltului

"În data de 10 aprilie, la P unctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean bulgar, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în Bulgaria.

Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, medicamente veterinare pentru o societate comercială din Marea Britanie”, a transmis Poliția de Frontieră, într-un comunicat de presă.

Un TIR cu migranți a fost descoperit la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II

Un caz asemănător a fost înregistrat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, județul Arad, unde într-un TIR, condus de un cetățean german, erau mai mulți migranți.

Citeste si: Polițiștii bulgari au descoperit într-un camion abandonat zeci de migranți, unii cu simptome de asfixie

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns pe osia din spate a semiremorcii, o persoană. La cercetări, colegii noștri au stabilit persoana în cauză este cetățean din Maroc, în vârstă de 26 de ani, solicitant de azil în țara noastră”, conform sursei citate.

Citeste si: 32 de cetățeni străini au fost descoperiți la graniță într-un TIR, printre profile de aluminiu

Oamenii legii de la Serviciul de Poliție de frontieră de la vama Nădlac au descoperit 32 de cetățeni stăini ascunși într-un TIR care transporta profile de aluminiu. Oamenii veneau din Siria, Irak și Turcia.

Citeste si: Un traficant român de persoane a fost arestat în Ungaria

Potrivit documentelor de însoţire a mărfii, TIR-ul transporta profile de aluminiu pentru o societate comercială din Germania.

În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit, ascunși în compartimentul pentru marfă printre profilele de aluminiu, 32 de cetățeni străini.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si