Potrivit unui comunicat de presa, de joi, al Politiei Locale Timisoara, politistii locali au participat la o actiune de ecologizare pe malul Canalului Bega, verificând inclusiv cladirile dezafectate. Intr-una dintre aceste cladiri au depistat 23 de persoane, inclusiv copii, cetateni irakieni.

Citeste si: Le-a construit un centru de plasament in Moldova, apoi a inceput sa le abuze sexual. Un pastor american, protagonistul unui scandal sexual de proportii

”In cadrul actiunii, politistii locali au verificat inclusiv cladirile dezafectate de pe malurile Canalului Bega, constatând ca in una din ele, amplasata vizavi de fosta baza sportiva Solventul, se afla un numar de 23 de persoane, inclusiv minori. Cei in cauza au fost verificati stabilindu-se ca sunt cetateni irakieni care se adaposteau in cladirea respectiva, nu detineau documente legale de inregistrare in evidentele autoritatilor române, motiv pentru care au fost predati politistilor de la Sectia 4 pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savârsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei”, se arata in comunicat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

In aceasta

vara, politistii locali au depistat mai multe grupuri de migranti, atât pe strazile din zona centrala a municipiului Timisoara, cât mai ales in Parcul Botanic, aflat, de asemenea, in centrul orasului.
De asemenea, mai multi migranti si-au ridicat o tabara la marginea orasului, fiind imediat ridicati de politisti.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si