Un incendiu devastator a izbucnit, în cursul zilei de azi, la 24 de garaje din Bacău, situate pe strada Vasile Alecsandri, în spatele clădirii de taxe și impozite. Autoritățile au intervenit, trimițând la fața locului două autospeciale echipate cu șase subofițeri fiecare, însoțite de trei Subgrupe de Pompieri (SGP). 

Citește și: VIDEO- Un bărbat a incendiat o mașină, fiind nemulțumit că nu are pe unde să treacă cu bicicleta

Incendiul se manifesta într-o manieră violentă, iar pompierii și-au concentrat eforturile pentru localizarea incendiului și limitarea efectelor sale negative. Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă ar fi fost un foc deschis în spații închise. Un autoturism a fost afectat în proporție de 70%. 

Citește și: O gospodărie a fost cuprinsă de flăcări la Suceava. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

O mașină hibrid a luat foc în garaj, în urma unui scurtcircuit

O mașină de tip hibrid a luat foc în garajul unei locuințe din comuna Dumbrăvița de lângă Timișoara. Incendiul ar fi izbucnit în urma unui scurtcircuit. Pompierii au intervenit, în noaptea de miercuri spre joi, pentru stingerea incendiului și au stabilit că acesta ar fi izbucnit de la un scurtcircuit.

Citește și: Trei gospodării au fost cuprinse de flăcări la Giurgiu. Cauza incendiului ar fi fost un scurtcircuit

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La sosirea echipajelor de intervenţie s-a constatat că incendiul se manifesfa cu ardere generalizată la un autoturism de tip hibrid, aflat în interior, cu propagare la o încăpere alăturată, pe o suprafaţă totală de aproximativ 60 de metri pătraţi.

Nu au fost înregistrate victime.  

Citește și: Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu violent

 

O gospodărie a fost cuprinsă de flăcări la Suceava. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

O persoană a fost rănită în urma unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Sfântu Ilie, județul Suceava. Victima a suferit arsuri la mâini. 

Potrivit celor de la ISU Suceava, o persoană s-a ales cu arsuri la mâini în urma unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Sfântu Ilie.

Citește și: O mașină hibrid a luat foc în garaj, în urma unui scurtcircuit

Focul se manifesta generalizat la o anexă a gospodăriei, existând pericolul de a se propaga la alte două case de locuit din proximitate.

Citește și: Peste 100 de persoane au murit, după ce un vas care transporta mai multe familii s-a scufundat

O persoană a suferit arsuri la mâini, astfel că a primit îngrijiri la fața locului. Cauza incendiului nu a fost încă stabilită.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si