Politistii de frontiera au sesizat ca doua masini au trecut ilegal vineri frontiera de stat dintre Bulgaria si România, asa ca au inceput sa faca cercetari pentru a afla ce se intâmpla. Au gasit cele doua masini, care erau inmatriculate in Bulgaria, blocate in padura din apropierea localitatii Dumbraveni, din judetul Constanta, potrivit Digi24.

Au fost descoperiti si retinuti 25 de oameni, toti cetateni sirieni. Dintre acestia faceau parte 21 de adulti si patru copii, cu vârste intre 7 si 50 de ani, potrivit unui comunicat emis de Politia de Frontiera.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Refugiatii au afirmat ca voiau, de fapt, sa ajunga in Germania si ca erau nevoiti sa treaca prin Bucuresti.

Sirienii sunt cercetati pentru trecere frauduloasa a frontierei de stat si cei trei cetateni bulgari, care conduceau autorismele, pentru trafic de migranti.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si