Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Harta țării va fi săptămâna aceasta foarte colorată. Astăzi, spre exemplu, valul de căldură va cuprinde vestul, sudul și parțial estul țării. Temperaturile vor fi între 33 și 36 de grade Celsius, cu un disconfort termic destul de ridicat. Această avertizare de cod galben este valabilă pentru 25 de județe și se va menține în zilele viitoare.

Avem și o avertizare de cod portocaliu, spun meteorologii, cu temperaturi de peste 35 de grade la umbră. Pentru sudul țării avem în vigoare un cod roșu. Valorile termice vor urca până la 40, chiar 42 de grade Celsius. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Specialiștii spun că ar trebui să ne așteptăm și la schimbări bruște ale vremii, adică la ploi și furtuni. Din fericire, acestea vor fi de scurtă durată. Așadar, nu scăpăm cu ușurință de acest val de caniculă care va cuprinde întreaga țară. 

R ecomandările pe perioada de caniculă rămân aceleași: să bem foarte multă apă, să încercăm să nu ieșim din casă la orele amiezii, iar dacă o facem să fim îmbrăcați în haine deschise la culoare, din fibre naturale.”

, transmite Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si