Close sidebar
Close sidebar

27.000 de locuri de muncă disponibile pentru români. Multe posturi nu cer studii superioare

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a transmis că în România există peste 27.000 de locuri de muncă neocupate. Pentru cele mai multe dintre ele nu se cer studii superioare.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele ANOFM, sunt disponibile 27.042 locuri de muncă.

27.000 de locuri de muncă disponibile pentru români

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.979), lucrător comercial (1.442), agent de securitate (1.260), ucenic (998), manipulant mărfuri (929), vânzător (927), lăcătuş mecanic (812), muncitor necalificat în industria confecţiilor (695), casier (674), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă (591).

Citeste si: Val de aer tropical peste România! Se întoarce vara!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Cui aparține cadavrul găsit pe o stradă din Capitală

Dintre cele 27.042 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă, 1.423

sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager, medic, contabil etc).

Multe posturi nu cer studii superioare

Alte 15.480 de locuri de muncă sunt disponibile pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, iar restul locurilor de muncă sunt destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii, scrie a1.ro.

Citeste si: Sărbătoare mare vineri: Doi sfinți importanți apar în calendar. Mulți români le poartă numele

Cine dorește să consulte oferta locurilor de muncă, la nivel național, pot accesa site-ul ANOFM, la secţiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante. În ceea ce priveşte locurile de muncă la nivel judeţean, aceste informaţii pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecărei agenţii pentru ocuparea forţei de muncă judeţene/municipale sau la sediul acestora.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI