Close sidebar
Close sidebar

3.000 de butelii au sarit in aer. Explozii in masa si panica printre locuitori

Sud-estul Frantei a fost zguduit vineri seara de o serie de explozii puternice, starnind panica printre francezi. in urma unui incendiu declansat intr-un depozit, 3.000 de butelii cu gaz au sarit in aer.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Exploziile au avut loc la un depozit dintr-o zona industriala din Jonquières, Vaucluse, un departament din sudul Frantei, situat in regiunea Provence, unde a avut loc un incendiu, in urma caruia 3.000 de butelii cu gaz au sarit in aer. Desi depozitul se afla intr-o zona industriala, departe de cartierele rezidentiale, deflagratiile s-au auzit pe o raza de 30 de kilometri si au speriat locuitorii.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Peste 50 de pompieri au fost trimisi la fata locului. Din motive de securitate, traficul a fost suspendat pe o linie de tren si o sosea din imediata apropiere a depozitului.

Autoritatile franceze au anuntat  ca nimeni nu a fost ranit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI