Vasile este un bărbat extrem de agresiv. S-a cuplat cu fiica doamnei Mariana și de atunci totul a luat o întorsătură urâtă. El vinde droguri și o obligă pe iubita lui, mamă a trei copii să se drogheze. O amenință în fiecare zi că, dacă nu se droghează, îi va abuza fetița de patru ani.

Citeste si: Doliu imens în România! A murit la 37 de ani

Trei copilași trăiesc în iad cu mama lor și iubitul ei

"El vinde droguri și o obligă și pe ea să se drogheze. A spus că îi umilește fetița dacă refuză să se drogheze", povestește bunica Mariana.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia este disperată! Imploră pe toată lumea și cere ajutor pentru nepoțeii și pentru fiica ei.

Citeste si: O femeie răpusă de cancer, mesaj emoționant pentru fiica ei! I-a scris totul pe talpa pantofilor de mireasă

"A mai făcut pușcărie pentru droguri și altele. El stă pe hol și o amenință. Urlă, țipă, zbiară și o bate. O amenință să ascundă droguri. Copiii au găsit drogurile, le-au aruncat pe geam. I-a bătut", a mai spus femeia.

Bunica Mariana ar face orice numai să-și salveze fiica și nepoțeii. Vasile este un om agresiv, iar fiica ei nu poate scăpa din ghearele lui.

Cu ochii în lacrimi și cu disperare în glas, Mariana a povestit într-o emisiune de televiziune în ce iad trăiesc cele mai iubite ființe din viața ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si