Trei persoane au fost grav rănite după ce o mașină și un TIR s-au ciocnit violent. Accidentul s-a petrecut în zona Lutch 2000, în apropiere de Sebeș.

În urma impactului care s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 14:30, una dintre persoane a rămas prinsă între fiarele contorsionate ale mașinii, potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba. 

Citește și: O persoană a murit după ce a fost aspirată în motorul unui avion pe aeroportul din Amsterdam. "S-a auzit un zgomot infernal"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

accident sebes, tragedie, victime accident rutier

Trei persoane au fost grav rănite.

[Sursa foto: Facebook ]

Toate victimele au fost transportate de urgență la spital

La fața locului au ajuns de urgență salvatorii, care au reușit să elibereze persoana blocată în urma impactului. Ulterior, toate cele trei victime au fost preluate de echipajele medicale care au venit la locul accidentului și au fost transportate la spital.

Până în acest moment nu se știe cu exactitate care este cauza accidentului și cum s-a petrecut acesta. Autoritățile au făcut cercetări la fața locului după ce victimele au fost preluate de către echipajele medicale.

Citește și: VIDEO Tragedie în Mureș, după ce două camioane și o mașină s-au ciocnit! 8 persoane rănite, dintre care 3 sunt în stare critică

accident sebes, tragedie, victime accident rutier

Cercetările continuă la fața locului.

[Sursa foto: Facebook ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si