Close sidebar
Close sidebar

30 de minute de plăcere, pentru cei care se vaccinează pe loc. Este oferta unui bordel din Viena

După ce pandemia a afectat și acest sector, bordelul Fun Palast speră că așa va crește rata de vaccinare, dar și numărul clienților.

Diana Bostan,

Vaccinare Austria

[Sursa foto: istockphoto]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ofertă inedită din partea unui bordel din Viena. Cine acceptă să se vaccineze pe loc va primi, gratuit, o sedință de 30 de minute cu o domnișoară la alegere.

Bordelul speră ca va crește rata de vaccinare

Cancelarul Alexander Schallenberg, a anunțat că restricțiile se vor menține și de Crăciun și Revelion.

Printre restricții se numără și interzicerea accesului  în cafenele, restaurante și saloane de coafură celor care nu sunt complet vaccinați împotriva COVID-19.

Citeste si: EMA va autoriza săptămâna aceasta două tratamente cu anticorpi monoclonali pentru cei infectați cu COVID-19

Regula "2G" pentru hoteluri și cinematografe 

Regula "2G" va intra în vigoare pentru pentru hoteluri, cinematografe și pentru evenimentele cu peste 25 de persoane. 2G vine de la cuvintele germane pentru "imunizat" și "recuperat".

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pentru angajați se aplică regula "3G", adică angajații trebuie să fie vaccinați, recuperați sau testați (geimpft, genesen, getestet)."Nu cred că în șase săptămâni situația va fi de așa natură încât să putem relaxa măsurile. Așa că va fi probabil un Crăciun 2G", a declarat Schallenberg pentru "Kronen Zeitung", într-un articol publicat duminică.

Austriecii sunt sceptici împotriva vaccinului, aproximativ 64% din populația Austriei este complet vaccinată împotriva COVID-19, dar este una dintre cele mai scăzute rate din Europa de Vest.

Citeste si: Românii care pleacă în Italia ar putea intra în carantină

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI