Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, au fost afectate de vijelii 91 de localitati din Bucuresti si din judetele Alba, Arges, Bistrita-Nasaud,  Braila, Cluj, Calarasi, Caras-Severin, Dambovita, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Ialomita, Maramures, Mures, Prahova, Salaj si Vaslui.

Din cauza vantului puternic si a descarcarilor electrice, la nivel national au fost inregistrate 30 de victime.

Totodata, 687 de arbori au fost doborati pe carosabil, masini, locuinte si stalpi de electricitate, fiind afectate 24 de acoperisuri si 72 de autovehicule”, anunta IGSU.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, in urma ploilor torentiale au fost inundate 18 imobile, sase curti si trei subsoluri, fiind necesara interventia pompierilor pentru evacuarea apei din gospodarii.

Sursa foto: facebook.com/igsu.situatiideurgenta

Din cauza ploilor si aluviunilor de pe carosabil, circulatia rutiera pe DN 1 (intre localitatile Busteni si Azuga) si pe DN 7 C Transfagarasan s-a desfasurat cu dificultate, iar echipe specializate au intervenit pentru curatarea drumurilor.

Miercuri dimineata, la nivel national nu mai erau inregistrate situatii care sa impuna interventia echipajelor de pompieri militari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si