Close sidebar
Close sidebar

30 de victime, peste 680 de copaci doborati, zeci de acoperisuri si masini avariate, in urma furtunilor

Pompierii militari au intervenit, in ultimele 24 de ore, in 91 de localitati din 17 judete afectate de ploi torentiale si de vijelii, in urma carora o persoana si-a pierdut viata, iar alte 29 au fost ranite. In timpul furtunilor, s-au prabusit aproape 700 de copaci si au fost afectate zeci de acoperisuri si de autovehicule, potrivit unui bilant al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU).

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, au fost afectate de vijelii 91 de localitati din Bucuresti si din judetele Alba, Arges, Bistrita-Nasaud,  Braila, Cluj, Calarasi, Caras-Severin, Dambovita, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Ialomita, Maramures, Mures, Prahova, Salaj si Vaslui.

Din cauza vantului puternic si a descarcarilor electrice, la nivel national au fost inregistrate 30 de victime. Totodata, 687 de arbori au fost doborati pe carosabil, masini, locuinte si stalpi de electricitate, fiind afectate 24 de acoperisuri si 72 de autovehicule”, anunta IGSU.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De asemenea, in urma ploilor torentiale au fost inundate 18 imobile, sase curti si trei subsoluri, fiind necesara interventia pompierilor pentru evacuarea apei din gospodarii.

Din cauza ploilor si aluviunilor de pe carosabil, circulatia rutiera pe DN 1 (intre localitatile Busteni si Azuga) si pe DN 7 C Transfagarasan s-a desfasurat cu dificultate, iar echipe specializate au intervenit pentru curatarea drumurilor.

Miercuri dimineata, la nivel national nu mai erau inregistrate situatii care sa impuna interventia echipajelor de pompieri militari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI