Close sidebar
Close sidebar

33 de persoane din Irak care au incercat sa iasa ilegal din tara, ascunse in interiorul unui automarfar, depistate in Vama Nadlac

Politistii de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nadlac (judetul Arad) au depistat 33 de persoane din Irak, care au incercat sa iasa ilegal din tara, ascunse in interiorul unui automarfar. Migrantii erau solicitanti de azil in România, 11 fiind minori.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Politiei de Frontiera, la PTF Nadlac, s-a prezentat la iesirea din tara un cetatean turc, sofer al unui autocamion inmatriculat in Turcia, care, potrivit documentelor, efectua un transport cu materiale electrice si textile, ambalate in cutii de carton.

TIR-ul a fost verificat, fiind descoperite ascunse in interiorul camionului 33 de persoane, dintre care 11 barbati, 11 femei, cu vârste cuprinse intre 18 si 54 de ani si 11 minori, cu vârste cuprinse intre 10 si 16 ani. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

”Verificarile preliminare au relevat faptul ca cei in cauza sunt cetateni din Irak si sunt inregistrati ca solicitanti de azil in Romania”, a transmis, duminica, Politia de Frontiera.

La cercetari, acestia au declarat ca doreau sa ajunga intr-un stat din vestul Europei, iar soferul turc a sustinut ca nu avea cunostinta despre faptul ca persoanele in cauza sunt ascunse in interiorul mijlocului de transport.

Sursa: news.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI