A cautat raspunsuri si alinare peste tot. Din cabinetele in care a fost, Alina a ajuns si la 9 preoti, care i-au citit in timp ce trupul ei era chinuit de dureri si statea intinsa pe o targa.

„M-au dus prin biserici, m-a plimbat cu salteaua, pe la masluri..Mi-au zis de blesteme, mi-au zis de toate...ma simtieam mai mult moarta decat vie ..Sa stea noua preoti pe tine acolo si sa iti zica...mi

se parea ca sunt moarta”, poveste Alina.

Pana acum un an, era o fata frumoasa si realizata. La 31 de ani, avea tot ce-si putea dori... Un iubit, o masina scumpa, un apartament de lux, propria afacere si sute de prieteni.

Pana intr-o zi cand durerile au trimis-o la doctor. In Romania i s-a spus ca sufera de cistita interstitiala.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Am fost si la Cluj Napoca, si pe la Fundeni si pe unde am mai fost si nu exista...dau

din umeri. Nu au ce sa iti faca", spune tanara.

Alina a decis, apoi, sa plece in Italia sa se opereze. Drumul catre salvare a fost, insa, inceputul calvarului pentru ea! „Toti doctorii care au fost prin cele 30 de spitale in Italia au dat din umeri si m-au dat afara. Le spuneam simptomele si au zis direct...nu stiu, nu am auzit”.

A vandut tot: casa, masina... numai sa aiba bani pentru tratament! A ajuns chiar sa doarma pe o banca, in fata consulatului din Italia!

Acum, tanara este in Romania- singura si fara nimic. Nici macar raspunsuri nu are. A devenit dependenta de plasturii cu morfina si de saci cu pastile.

Medicul care a operat-o i-a spus ca de vina ar fi anestezistul si tot chinul ei se trage in urma acestei proceduri. Insa nimeni nu ii poate spune cu siguranta de unde vin durerile. Trece prin astfel de episoade de 5 ori pe zi. „Nu poti sa zici ca traiesti...asta nu e viata stand in pat cu durerea zi si noapte”.

Grav este si ca Alina nu mai are pe nimeni. Mama ei munceste in alta tara ca sa ii poata cumpara medicamente. Toti prietenii au parasit-o cand au auzit ca este bolnava. Sta cu chirie si traieste din mila oamenilor.

Nu vrea nimic...Spera numai sa gaseasca un medic care sa ii spuna ce are si sa scape de durerile care au mutilat-o fizic si sufleteste.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si